Waarom kiezen voor BambooTeq®?

Met BambooTeq® koopt u rechtstreeks van de bron. Zodat u altijd de beste prijs heeft in combinatie met Nederlandse kwaliteitssystemen en controles.

De keuze voor bamboe is nagenoeg altijd een hele bewuste keuze. Het meest gehoorde en doorslaggevende argument is: Kiezen voor BambooTeq® is kiezen voor 100% boomkapvrij bouwen. Maar laten we vooral niet vergeten dat naast de ecologische argumenten om bamboe te gebruiken, bamboemateriaal gewoon mooi is om te zien en te voelen.

Steeds vaker kiezen klanten voor BambooTeq®, door onze vragen ‘In welke industrie werkt u? Waar kunt u nu bamboe toepassen waar u normaal altijd hout(hard) gebruikt? Deze vragen leiden meer dan eens tot een serieuze oriëntatie binnen de vele mogelijkheden, interessante gesprekken, opvallende oplossingen en industrie gerelateerde innovaties met BambooTeq®.

De ontwikkeling van bamboematerialen (halffabricaten) is wereldwijd volop in beweging en de verbeteringen volgen elkaar in hoog tempo op. Dat is niet zo verwonderlijk in een relatief jonge industrie. Het is goed om samen te werken met een organisatie die het volume en de capaciteit heeft om het initiatief te kunnen blijven nemen en belangrijke trends te volgen en te initiëren die voor onze relaties relevant zijn. Met de keus voor BambooTeq® begeeft u zich in de frontlinies van de branche.

Het succes van BambooTeq® is niet alleen te danken aan de kwaliteit van het materiaal. Ook factoren als continuïteit en beschikbaarheid zijn hierbij cruciaal voor het succes op lange termijn. Continuïteit in kwaliteit en snelle levering zijn voor onze opdrachtgevers goede argumenten om met BambooTeq® te werken.

Het team van BambooTeq® is samengesteld uit verschillende technische specialisten met opleidingen en ervaring in de civiele bouw, infra (weg- en waterbouw) en werktuigbouwkunde. Met een goed trackrecord in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve producten. Zoals de introductie van glasvezelversterkte overspanningen en de introductie van kunststof composiet panelen. Deze service is vooral ter ondersteuning van overheidsprojecten, architecten en bouwbedrijven.

BambooTeq® heeft een aantal unieke onderscheidende kenmerken, onder andere de gepatenteerde manier om langere lengtes te maken. Tot 12 meter lang.

Wij staan open voor elk idee of samenwerking. Wij komen graag met u in contact.