Over BambooTeq®

Over de onderneming
Qlabs Industries BV is een zelfstandige onderneming, gevestigd te Rijnsburg, opgericht in 2005, die zich richt op het onderzoeken en ontwikkelen van innovatieve producten en diensten. Altijd in combinatie met go-to-market strategieën.
Binnen Qlabs Industries BV speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid al sinds de oprichting een sleutelrol. Daarom heeft Qlabs Industries BV zich tot doel gesteld om steeds meer duurzame producten te creëren die bijdragen aan BioBased bouwen en andere vormen van duurzaam werken en ondernemen. Het nieuwste resultaat is BambooTeq®.

Over BambooTeq®
Sinds de introductie van BambooTeq® is de doelstelling dat BambooTeq® moet staan voor en herkent moet worden als de beste kwaliteit in bamboematerialen. Zo’n ambitie kan alleen waargemaakt worden als de grondstof bamboe met de juiste engineering en productie tot halffabricaten gemaakt wordt. Binnen een zeer korte tijd staat Qlabs met BambooTeq® bekend als de trendsetter en vernieuwer in de wereld van bamboematerialen.

Om te verzekeren dat elke klant de perfecte oplossing vindt en de best mogelijke ervaring heeft, worden BambooTeq® producten verkocht door een netwerk van professioneel getrainde medewerkers en partners. En staan wij, als team, altijd open voor ideeën en samenwerking.

Binnen BambooTeq® is er een speciaal team van ingenieurs, constructeurs en bouwkundigen om maatwerkadvies te leveren in combinatie met realistische toepassingsoplossingen en -mogelijkheden.
Het team van BambooTeq® zet zich volledig in voor de totstandkoming van een mondiaal netwerk zodat iedereen, waar ook ter wereld, de keus heeft om hout te vervangen voor BambooTeq®.

Qlabs Industries BV
PO Box 3025, 2220 CA Katwijk ZH
De Roysloot 13 – 15, 2231 NZ
Rijnsburg – The Netherlands
T +31 71 408 45 99
F +31 71 408 46 77

KvK: 28104054
BTW nr: 81 41 10 782 B01