Nieuw: bamboe vloeren voor bedrijven

BambooTeq_bamboo_bamboe_classic_parket_gelamineerd_multiply_foto2

BambooTeq Trading heeft speciaal voor de groothandel en winkelbedrijven een schitterende lijn aan bamboe parketvloeren. Alleen de beste kwaliteit, een groot en gevarieerd assortiment aan bamboe vloeren. Naast een BambooTeq Home Collectie leveren wij ook een zeer fraaie lijn voor heavy-duty gebruik zoals voor kantoren, scholen en horeca. Wij leveren bamboe vloeren niet direct aan particulieren.

De standaard verpakking is per soort vloer anders.
Voorbeeld horizontal/vertical HDF click parket.

906 x 120 x 10 mm.
12 stuks per karton.
64 boxen per pallet.
20 pallets in een container.
Indien gewenst kunnen wij helpen met:

Extra interessante diensten

  • Ontwerp uw eigen verpakking.
  • Distributie voor winkelketens.
  • Fulfilment vanuit ons eigen warehouse.
  • Dropshipping fulfilment.

Alles is er op gericht om uw verkoop van bamboe vloeren eenvoudiger en kostenefficiënter te maken. Daarbovenop krijgt u zeer scherpe inkoopprijzen. Als u bamboe producten wilt verkopen mag u een gesprek met ons niet missen!

Het maakt niet uit of u al enige tijd actief bent met bamboe producten of dat u zich voor het eerst wilt oriënteren op de toepassing en/of verkoop daarvan. Samenwerken met BambooTeq Trading werkt direct in uw voordeel op het gebied van kennis, inkoop en import. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dan kunnen wij uw vragen beantwoorden en een toelichting geven op onze werkzaamheden.

BambooTeq_bamboo_bamboe_vloeren_parket_kleuren_foto3

BambooTeq_bamboo_bamboe_vloeren_parket_kleuren_foto2BambooTeq_bamboo_bamboe_vloeren_parket_kleuren_foto1