Alles is bamboe, maar bamboe is niet alles…

Dat bamboe tot de verbeelding spreekt is duidelijk. De bijzondere kenmerken van bamboe rechtvaardigt het enthousiasme. Bamboe wordt door sommigen al het nieuwe ‘supermateriaal’ genoemd. Zo lijkt het wel of alles bamboe is. Maar wij weten uit ervaring dat bamboe niet alles is en voor sommige toepassingen: zelfs nog lang niet.

Sinds de eerste start van onze verkenning naar bamboe als materiaal hebben wij al het nodige meegemaakt. En dan zeker niet alleen in het buitenland. Wij hebben ons lesgeld inmiddels betaald. Maar daar kunt u nu juist uw voordeel mee doen. Wij weten inmiddels behoorlijk veel van de markt, fabricage en valkuilen.

Bamboe is ronduit een geweldige grondstof en is duurzaam. Bamboe is goed. Onze kennis van de bouw (50 jaar) en ervaringen met bamboe willen wij inzetten om bamboe als bouwmateriaal op een deugdelijke manier op de markt te brengen samen met onze partners. Daarin gloort een mooie toekomst.

Heeft u plannen met bamboe, neem dan contact met ons op. Dan kunt u goed voorbereid uw plannen realiseren.
Bel voor een afspraak 071-408 45 99. Of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

[qd-contact-form subject=”Afspraak maken voor toepassing van bamboe” to=”info@bambooteq.nl” button_text=”Versturen”] [qd-contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /] [qd-contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” reply=”true” /] [qd-contact-field label=”Toelichting” type=”textarea” required=”true” /] [/qd-contact-form]